Η Intrum REO αποτελεί μια πρωτοποριακή εταιρία παροχής υπηρεσιών real estate που ιδρύθηκε το 2019 ως μέλος του Intrum Group και ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες το 2ο  εξάμηνο του 2020. Το νέο αυτό εταιρικό σχήμα που επενδύει σε καινοτόμο software διαχείρισης ακινήτων, digital marketing και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, φιλοδοξεί να προσφέρει ολοκληρωμένες και υψηλών προδιαγραφών λύσεις (one-stop-shop) και να αναδειχθεί σε ηγέτιδα εταιρία στην ελληνική αγορά ακινήτων.

Η Intrum REO έχει ξεκινήσει δυναμικά με την ανάληψη διαχείρισης ενός αρχικού χαρτοφυλακίου ακινήτων της Τράπεζας Πειραιώς και συνεχίζει ενεργά την ανάπτυξή της στο πλαίσιο των τιτλοποιημένων χαρτοφυλακίων Phoenix, Vega I, II, III και Sunrise, ενώ ταυτόχρονα διερευνά όλες τις ευκαιρίες διαχείρισης ακινήτων για λογαριασμό επενδυτών. Παράλληλα η Intrum REO με το πρωτοποριακό επιχειρηματικό μοντέλο της, συνδράμει στην υγιή ανάπτυξη της ελληνικής κτηματαγοράς και κατ’ επέκταση οικονομίας σύμφωνα με το όραμα του Ομίλου Intrum. 

Το στελεχιακό δυναμικό της Intrum REO απαρτίζεται από μια ευέλικτη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών οι οποίοι κατανοούν τις προσδοκίες των επενδυτών προσφέροντας τις λύσεις που αναζητούν διεθνείς αλλά και εγχώριοι οργανισμοί και ιδιώτες. Τα στελέχη είναι εξειδικευμένα στη διαχείριση, χρηματοδότηση και επένδυση ακινήτων, ενώ ένα δίκτυο καταξιωμένων εξωτερικών συνεργατών θα υποστηρίξει τις δευτερεύουσες και συμπληρωματικές επιχειρηματικές λειτουργίες της εταιρίας.

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε, στείλτε μας  email στο supportREO@gr.intrum.com

Εγγράψου σήμερα για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις ακινήτων από την Intrum